Påmelding Lyngdal Cup

Nå nærmer det seg på nytt fotballstart for sesongen 2013 og forberedelser til flere av årets høydepunkter i form av turneringer og andre arrangementer er i full gang. Staal Jørpeland vil i år som tidligere år igjen delta på Lyngdal Cup med 11-12 årslagene for både jenter og gutter, det betyr alle fotballspillere født i 2001 og 2002. I løpet av april måned må alle som skal være med registrere/melde seg på via linken her på hjemmesiden og samtidig betale påmeldingsavgiften, det er også viktig at alle foresatte krysser av i påmeldingsskjema alle aktuelle rubrikker. Etter at alle påmeldinger er utført og antall lag er påmeldt vil vi kalle inn til et informasjonsmøte i første halvdel av juni. Deltakeravgiften er den samme for alle og dekker alle kostnader for spillerne som transport, overnatting og måltider, det er ingen rabattløsning om man bor andre steder under turneringen. Om noen unger meldes på og skal reise uten foresatte må dette avtales med andre foresatte.  Da er påmeldingen av din fotballspiller bare noen tastetrykk unna.

Påmelding HER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *