Vi ønsker å endre kjørevanene til/fra Staaltun FØR en ulykke skjer…

 

485448_10151545850788895_437577845_n

Vi ønsker ikke å vente på den første ulykken og iverksetter derfor tiltak ifm. kjøring til/fra Staaltun. Det er nå satt opp skilt ved innkjøring i Resahaugveien som går opp til Staaltun. Skiltet gjelder selvsagt IKKE fastboende og deres gjester men ALLE som kjører barna på trening og kamp + spillere som skal trene eller spille kamp + publikum som skal se på kamp etc…. Venligst benytt P-plasser v/Strandahallen og v/Jørpeland Ungdomsskole FØR det skjer en ulykke med noen av våre små eller store. Videre vil vi oppfordre alle som kan å enten gå eller sykle til/fra trening og kamp. Det planlegges flere tiltak om vi ikke lykkes med å endre kjørevanene.

Personer med bevegelseshemninger og nedsatt førlighet kan fortsatt benytte vei og parkering – vi andre som kjøre KAN GÅ 100meter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *