Tap for rekruttlaget damer

Det ble et nytt 0-2 tap for rekruttlaget hjemme mot Hinna 2 i kveld. Hinna var aggressive i presset, og fikk stresset oss ut av stilen i store deler av kampen. Spillemessig ble dette ingen stor forestilling av oss, men vi fikk en god del store sjanser ved å slå langt i bakrom på en særdeles aggressiv Karina. Men, dessverre satt ikke avslutningene våre i dag. De to målene kom i første omgang, og tidligere Staalspiller Trine H. Sherling satte det ene, og var arkitekten bak det andre. Kampen var god læring for jentene, og avslører at vi må jobbe hardt med basisferdigheter, slik at vi klarer å bevege ballen raskere, med færre touch, når tempoet skrus opp i kamp. Nå ble ofte pasningene slått i stressede situasjoner, og kvaliteten ble deretter. Allikevel, en heroisk innsats av jentene, som står distansen, og tidvis får vist hva som bor i laget. Neste utfordring blir borte mot Lura neste tirsdag, og vi går for årets første trepoenger.
Laget (4-4-2): Astri K. Frafjord (Martha Mosnes 46) – Julie Oanes, Ida Nag (Laurentze Nag 46), Gunn Elise Lauvsnes, Maren F. Viga – Astrid Sandvik, Elisabeth Danielsen, Charlotte Aakre, Solveig Aakre (Karin N. Nordanger 46) – Karina Fjelde, Camilla K. Fiskå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *