Ny start for Staal?

Per K Bjørlo sin corner gikk direkte i mål på 2-0 målet. Foto: StaalTV

Staal fikk i dag besøk av 2’er laget til Start. 3 nederlag på rappen skulle revansjeres og etter en rolig start på kampen kontrollerte Jørpelandsguttene inn til en sikker 4-0 seier. Øyvind Alsvik, Per Krister Bjørlo, Lars Edvard Daneilsen og Espen Helland laget målene for Staal.

Årets første kamp på noe ujevn Jørpeland Stadion startet med at lagene følte litt på tennene det første kvarteret. Staal var det førende laget og et par skudd med løskrutt ble løsnet, men etter 15 minutt ble Øyvind Alsvik spilt vakkert fri av Lars Edvard Danielsen og alene med Startkeeperen var Alvik sikker. Målet så ut til å gjøre Staal godt og spissparet Kristoffer Ramsland og Lars Edvard Danielsen fikk boltre seg blant Start forsvarerne. Etter et dribleraid av en frisk Kristoffer Ramsland vant Staal en corner, denne satte like så godt Per Krister Bjørlo direkte i mål. Stemningen på tribunen var skikkelig god og like etter ble den enda bedre. Staal rullet opp et praktangrep der Øyvind Alsvik ble spilt fri på høyresiden og hans innlegg ble ekspedert i mål av Lars Edvard Danielsen. 3-0 og trampeklapp på tribunen, dette ble også pauseresultatet.

Andre omgang ble en heller laber sak, Staal virket fornøyde og Start var ikke gode nok til å bidra med noe. Start 2 sitt første skudd på mål kom etter 55 minutt. Skuddet ble løsnet fra 20 meter på en udekket Thomas Tungland Mæhle, en rolig dag på jobben for Mæhle, for det kom kun et til iløpet av kampen, ellers var det tilbakespill på en ujevn bane som var de største utfordringene for Staalkeeperen.

15 minutt før slutt gjorde Staal 3 bytter, inn kom Arne Dalehaug, Andri Juliussen og Espen Helland for Lars Edvard Danielsen, Per Krister Bjørlo og Morten Bjørlo, da ble det fyr i kampen igjen.

Espen Helland og Trond Rossemyr åpnet motorvei på høyresiden til Start og gang på gang kom de løs. De utroligste sjanser ble skapt, men hver gang spratt ballen feil vei. Til slutt tok Espen Helland saken i egne føtter og etter å blitt spilt fri, dundret han ballen i mål bak en sjanseløs Start 2 keeper.

En jury kåret Vidar Harestad til dagens Staalspiller, men idag var det mange gode!

Staal: Thomas Tungland Mæhle, Georg Danielsen, Vidar Harestad, Sigve Kleppa Christensen, Trond Rossemyr-Øyvind Alsvik, Øyvind Hompland, Morten Bjørlo, Per Krister Bjørlo-Kristoffer Ramsland, Lars Edvard Danielsen

Gule kort: Kristoffer Ramsland

Dommer: Alte Larsen, Brodd, god

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *