Staal tar ferie med storseier (oppdatert med video)

Staal slo torsdag kveld Sandnes Ulf 2 7-0 etter å ha ledet 2-0 til pause. En litt «kjedelig» første omgang ble etterfulgt av en mye bedre 2 omgang og det var egentlig bare ett spørsmål om hvor stor seieren skulle bli. Sandnes 2 stilte med ett ungt lag forsterket med svenskene Jacob Olsson på topp og kaptein Johnny Lundberg i midtforsvaret.

Meget god kamp av Øyvind Alsvik
Meget god kamp av Øyvind Alsvik

Staal tok kommandoen fra start men det som spillet som ble prestert første halvdel av omgangen kan best beskrives som feriefotball. Vel er Jørpeland Stadion vanskelig å spille på men hjemmelaget kom aldri inn i noen rytme og Sandnes sitt forsvar fikk lett arbeid med å rydde unna. Lars Edvard Danielsen fikk en kjempesjanse etter 20 minutt etter ett flott innlegg av dagens bestemann Øyvind Alsvik. Alle på tribunen var sikker på at Danielsen bare skulle styre ballen i mål med pannebrasken fra 7 meter men headingen gikk like utenfor. Lars Edvard som spilte en meget bra kamp på topp var servitør på dagens første mål da han flott slo Øyvind Alsvik alene med keeper til 1-0. Sandnes Ulfs trener Richard Enge gikk bananas på sidelinjen uvisst av hvilken grunn for offside var det i hvert fall ikke. 2-0 kom kun kort tid etter at Staal tok ledelsen. Per Krister Bjørlo gjorde en kjempejobb mot kaptein Lundberg på en «umulig» ball og fikk lagt ballen 45 grader ut til Lars Edvard som scoret sitt første for dagen.

Det var tydelig at trener Hallgeir Hinna hadde gitt spillerene litt «kjeft» i pausen og ønsket mer tempo i andre omgang. Spillerene responderte bra på dette og var mye mer direkte i spillet. 3-0 kom på straffe vel Lars Edvard etter at han ble felt selv og ble etterfulgt av hans syvende mål på de to siste kampene til 4-0 like etter.

Denne karen er het om dagen etter 7 mål på sine to siste kamper!
Denne karen er het om dagen etter 7 mål på sine to siste kamper!

Etter dette gjorde Staal ett trippelbytte og Andri Juliusson, Martin Knudsen og debutant Eirik Haugland kom inn. Alle tre kom inn og bidro positivt på at Staal fortsatte sin dominanse. Andri ga Staal 5-0 etter flott spill og feiret med å vise t-skjorten noe kampens dommer ikke likte og ga gult kort på…

Staal dominerte totalt i andre omgang og med litt større presisjon i siste ballen så kunne det blitt enda større seier men Øyvind Alsvik var igjen sikker alene med keeper til 6-0 før Per Krister Bjørlo fikk æren av å avslutte til 7-0 etter flott forarbeid av broder Morten.

En meget solid kamp av Staal som nå tar ferie på 2 plass ett poeng bak Jerv og en er i fin posisjon før en særdeles spennende høstsesong. Staal har hatt en fin avslutning på vårsesongen etter en litt tøff periode. Nå forsvinner John Petter Nordbø til journalistjobb på Østlandet mens Markus Attila og Mathias Bringaker prøver lykken i Viking.  Det var veldig gøy å se Martin Knudsen tilbake i Staaldrakten mens debutant Haugland også klarte seg veldig bra i sin første halvtime i 3 divisjon. Plusser en på med de spillerene som var på benken idag samt de som var indisponible ( Eirik Jøssang, Erlend Danielsen, Sindre Fjelde, Vidar Harestad, Arne Dalehaug, Asgeir Austigard og Georg Danielsen ) så er det en solid tropp Hallgeir har å plukke spillere fra.

Gøy også å se at så mange tilskuere (400 stk) fant veien til Jørpeland Stadion idag og med en spennende høstsesong foran oss så er det ingen grunn til at det ikke skal bli enda flere!

Høstsesongen starter borte mot Frøyland lørdag 3 august.

Målene fra kampen servert av StaalTv kan ses her: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3ee-75alj2g

 

God Staalsommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *