Tap for begge damelagene

På mandag møtte Staal 2 Hinna 2 på Hinna Stadion. Første omgang var jevn, og begge lag hadde sine sjanser. Hinna tok ledelsen ca. midtveis i omgangen, mens vi utliknet like før pause på et selvmål, etter godt press av spissene våre. Etter pause bølget spillet frem og tilbake med sjanser begge veier. Hinna setter 2-1 målet i det 75 minutt, og da går litt av luften ut av Staallaget. To kjappe mål like etter gjør at tapet blir 4-1, noe flatterende for Hinna. Meget god innsats av Staallaget så lenge kreftene holdt. Vi hadde med oss hele 6 jenter fra J16 til denne kampen, som klarte seg veldig bra, så det ser lyst ut på rekrutteringssiden. Neste kamp er hjemme mot Lura 5. september.

Laget: (4-4-2): Astri Koll-Frafjord – Julie Oanes, Gunn Elise Lauvsnes (Eirin Østerhus 46), Kaja J. Wilson, Linda Skjønstad – Astrid Sandvik, Karin N. Nordanger, Hanne Mikkelson (Gunn Elise Lauvsnes 75), Solveig Aakre (Janita Stålesen 65) – Ragnhild Jøssang, Janita Stålesen (Eline Sørheim 46).

Onsdag kveld ble det 2-0 tap borte mot serieleder Klepp 2 i toppkampen etter at det sto 1-0 til pause. Klepp stilte med et sterkt mannskap, og var jevnt over et lite hakk bedre enn oss på det meste. Sjansemessig er det allikevel relativt jevnt, og vi har våre muligheter både på dødballer og alene med keeper på frispillinger og gjennomløpinger, men vi setter ikke sjansene. Innsatsen var som vanlig heroisk, og jentene viser en fantastisk arbeidsmoral. Vi sliter med å få til balltempo på gress, og dette er noe vi må jobbe med fremover. Nå tetter det seg til i toppen, og det blir en spennende uke, hvor Haugar møter Arna Bjørnar 2 borte i helgen, og vi reiser til bortekamp mot Sandviken 2 helgen etter.

Laget: (4-4-2): Astrid Koll-Frafjord – Charlotte Aakre (Karin N. Nordanger 46), Elisabeth Danielsen, Marte Danielsen, Ida Nag (Julie Oanes 76) – Agathe Malmberg (Helena Løvbræk 46), Berit I. Austvoll, Amanda S. Wilson, Karina Fjelde (Kaja J. Wilson 60) – Birte H. Svines, Malin Lundmann.