Endelig poeng for 2. laget

Damene spilte i kveld 2-2 hjemme mot Lura, og tok med det sitt første poeng denne sesongen. Spillemessig har vi vært på høyde med alle lagene, men har blitt hardt straffet for personlige feil. Første omgangen i år var årsbeste, og vi var flinke til å holde ballen i laget. Vi skapte flere målsjanser, og 1-0 målet kom etter en fin frispilling av Janita som vant to dueller før hun satte ballen i mål. Omgangen fortsatte med fint Staalspill, men Lura klarte å utligne noen minutter før pause, etter litt ubesluttsomt forsvarsspill. Etter pause ble det jevnere, men det var vi som skapte de største mulighetene, og det var fortjent da Solveig satte inn 2-1 etter innlegg fra høyre. Nok en gang klarte Lura å utligne og det endte uavgjort. Flere spillere fortsetter den positive utviklingen, og begynner å banke på A-lagsdøra. I tillegg er det imponerende å se jentene fra J16 komme inn og prestere så bra på dette nivået. Kjekt å se Tina tilbake igjen på banen også, og minicomebacket til Malin F. var solid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *