Nye tippelag på gang !

Selv om det ikke blei noen kjempesuksess for de 4 tippelagene i høst, er det allerede nærmere 40 stk. som har meldt seg på til vinterens tippe-opplegg. Alle vet at tipping krever tålmodighet. En tolver dukker opp med mer eller mindre jevne mellomrom! …..….. og vi siterer Norsk Tipping: Optimistene har det mer morsomt enn skeptikerne. Det bor en liten optimist i oss alle. LENGE LEVE OPTIMISMEN!

Spillevilkårene blir som sist, men nytt denne gangen er at kopi av innleverte kuponger sendes via e-post direkte til deltaker. Dermed slipper man å sjekke Staals webside hver uke. Det blir denne gangen kun en prisklasse – kr 1000,-. (Fordelt over minimum fem spilleuker er jo dette «småpenger»!)

Har du lyst til å delta, sender du straks en mail via e-post til khfu@online.no – påmeldingsfrist 4. febr. Planlagt start er medio februar.

Heia Staal!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *