Seier 2-0 i årets første treningskamp

Spenningen var stor før kampen mot Klepp 2. Vi prøvde ut en ny formasjon, og jentene taklet denne bra. Klepp skapte få sjanser sentralt i banen, og med unntak av et par frispark og noen innlegg hadde vi god kontroll defensivt. Offensivt så vi konturene av det vi prøver å få til – spesielt i første omgang. Utover i andre omgang blir vi trøtte, men selv om Klepp har ballen mest, skaper de lite. Våre mål ble begge satt inn på gode overganger. Det første av Agathe etter ca en halvtime, etter en nydelig frispilling av Birte. Birte satte selv det andre i starten av 2 omgang, etter å ha rundet keeper, på et flott gjennomspill av Karin. En grei gjennomkjøring hvor vi fikk testet mange spillere, og flere i nye roller. Evigunge Elisabeth Dyrdal gjorde comeback, og gjorde sakene sine bra 🙂 Neste kamp blir hjemme mot Hinna torsdag 20 februar kl 1915.

Laget (4-1-3-2): Astrid K. Frafjord – Amanda S. Wilson, Ida Nag, Elisabeth Dyrdal (Charlotte Aakre 46), Julie V. Oanes (Maren F. Viga 46) – Ingrid Malmberg (Thea M. Barkved 62), – Karin N. Nordanger, Berit I. Austvoll, Tina Andersen (Kaja J. Wilson 46) – Birte H. Svines, Agathe Malmberg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *