Treningsleir i Tyrkia: Dag 2

Hei hei, alle sammen!

Vi har nå gjennomført dag 2 her nede med to gode økter. En på morgenen og en på ettermiddag. Morten og Georg presterte selvsagt å komme for sent til trening morgentreningen som følgelig resulterte i «æs». De fleste, med noen få unntak, gjennomførte treningen på morgenen, mens noen av de GAMLE sto over ettermiddagstreningen grunnet alderdom. VI UNGE gjennomførte selvsagt begge treningene med bravur.
Fantastisk god følelse å komme på gress igjen, og forholdene er meget bra. Varmen merkes selvsagt, men det blir feil å klage på.
For min egen del var gårsdagens høydepunkt, å få se Even Østensen i en ALTFOR kort badekåpe etter et kveldsbad. Hugh Heffner hadde bleknet ved siden av denne karen. Idag har jeg brukt store deler av dagen til å stå foran speilet og prøvd meg på Daniel Sturridge’s måkedans, men måtte resignere ettersom jeg ikke var i nærheten. Utfordringen var gitt av vårt nye stjerneskudd, Eden «Prince» Zormah som med sine ghanesiske rytmer danser seg så elegant gjennom denne dansen. Vi håper for publikum og Hammerverket sin del at det blir scoring fra denne gutten i år, for dansen, den er et vakkert skue. Nå har vi nettopp vært å hentet Øyvind Alsvik på «lost and found» avdelingen, så alt later til å være normalt her nede.
Det som er veldig gledelig, er at juniorene som er med å hospiterer viser godt igjen på treningsfeltet, med engasjement og pågangsmot. Vebjørn, Vegard og Håvard gjør alle en god figur, til Snorre Walde’s store begeistring, alle er fra MIL! Veldig kjekt å se at farmerklubben MIL lever opp til forventningene.
Vi avslutter denne bloggen for dagen, med et KNAKENDE godt bildet av crewet på The Loveboat.

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En susende, taklende hilsen fra Stian Naginator Nag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *