Seier 2-1 over Hinna for damene

Lagene hadde hver sin omgang på Jørpeland i dag. Staal kjørte 1. omgangen og produserte flere gode målsjanser. En aktiv Malin Lundmann på topp fikk dratt laget med seg og Hinna ble satt under press stort sett hele omgangen. Vi putter to mål før pause, det første ved Birte etter et langt innkast fra Malin, og det andre på en flott gjennomløping fra egen banehalvdel av Malin, etter en nydelig pasning fra Berit. På sidelinjen følte vi at vi burde satt både et og to til før pause. I 2. omgang skiftet kampen totalt karakter og Hinna overtok initiativet. Reduseringen kom etter ca. 20 minutter, og det ble nervepirrende helt ut. Vi gjorde noen grep etter scoringen, og klarte å holde Hinna fra livet, selv om de hadde klart overtak i banespill. En viktig arbeidsseier, som betydde utrolig mye for jentene. Nå reiser vi til Bergen med fornyet selvtillit, og møter Nymark allerede på lørdag. Kjekt å ha Elin tilbake også, etter et år på sidelinjen med skade.

Laget: (4-1-3-2) Astrid K. Frafjord – Charlotte Aakre, Elin Norland (Julie V. Oanes 46), Marte Danielsen, Ida Nag – Ingrid Malmberg (Tina Andersen 60) – Agathe Malmberg, Berit Austvoll, Amanda S. Wilson – Birte Svines (Karina Fjelde 66), Malin Lundmann.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *