Før kampen: Kopervik IL

Etter det sure tapet bort mot Bryne 2 på mandag så er det greit at det ikke er lenge til kamp igjen. For i morgen tar vi turen til Karmøy hvor vi kopervikmøter serieleder Kopervik. Laget slo nevnte Bryne 2, 2-0 hjemme i første seriekamp, mens det ble en solid 7-0-seier borte mot et veldig ungt Sandnes Ulf 2-lag på mandag. Kopervik har blant de fleste blitt tippet fra midten og ned denne sesongen, men starten på sesongen viser at laget fort kan ta en del poeng. I fjor endte laget på 6.plass med 38 poeng. Syv av 10 seire kom på eget gress. Toppscorer med 16 mål ble Bob Zee Sumareh. Det var lenge rykter som gikk på at han hadde tilbud fra klubber oppover i divisjonene, men Sumareh valgte til slutt å fortsette i KIL. Han er så langt også lagets toppscorer med tre nettkjenninger. Den tidligere klubben til Øyvind Hompland trenes når av Tore Emberland. Vi må tilbake til 2011-sesongen forrige gang vi møtte de grønne og hvite. Da vant vi 3-0 på Åsebøen og hjemme på Jørpeland Stadion.

Vi fikk ikke med oss et eneste poeng borte mot Bryne 2 på mandag og vi gjorde heller ikke en alt for god opptreden. Forhåpentligvis vil dette endre seg til i morgen. Vi har som nevnt tidligere mange solide spillere i troppen og kvaliteten på treningene er god. Dette gjenstår det nå bare å få ut i kamp, slik at vi får en god opplevelse i morgen. Vi gleder oss til å ta turen til Karmøy og håper på en fin ramme rundt kampen. Øyvind Alsvik, Sindre Fjelde og Asgeir Austigard er skadet og rekker ikke kampen. Likevel er det gledelig at Vidar Harestad igjen er tilbake i troppen. Kampen starter 15.00 i morgen.

Heia Staal!

Oddbjørn Mihle Strand

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *