Cupexit mot Haugar

Damene gikk på sitt andre tap på 6 dager mot Haugar, da det endte 1-2 på kunstgresset i kveld. Spillemessig var dette noe svakere enn sist, selv om tapet ble mindre. Kampbildet i første omgang var nokså likt seriekampen, hvor vi hadde overtak i banespill, men spiller oss bare frem til en del halvsjanser. Haugar får en straffe 7-8 minutter før pause som kan synes noe billig fra sidelinjen, og 0-1 til pause.

I 2. omgang overtar Haugar deler av banespillet, og setter 2-0 etter et brudd og gjennomløping fra egen midtbane. Vi blir stående litt lavt resten av kampen og det blir mye lange baller frem på to jagende spisser. Dagens høydepunkt kommer ca. 20 minutter ut i omgangen, da Birte scorer på et skudd fra 20 meter etter flotte kombinasjoner i forkant. Etter dette blir det litt Hawaii, og Haugar begynner også å slå langt. Kampen ebber dessverre for oss ut med Haugarseier, og vi får nå rette alt fokus mot seriespillet. Neste kamp går borte mot Avaldsnes 2.

Laget: Astri K. Frafjord – Charlotte Aakre, Elin Norland (Julie V. Oanes 65), Marte Danielsen, Ida Nag – Amanda S. Wilson, Ingrid Malmberg (Karina Fjelde 70), Berit I. Austvoll, Agathe Malmberg – Birte H. Svines, Malin Lundmann. Ubenyttet innbytter; Maren F. Viga.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *