Før kampen: SANDNES ULF 2

Det er dags for kamp igjen og i kveld er det Sandes Ulf sine rekrutter som står på motsatt banehalvdel. Det som regel unge rekrutteringslaget har slitt i innledningen på årets sesong og ligger under streken med 8 poeng. Likevel har vi tapt mot både Bryne og Viking sine unge rekrutter så her er det ikke muligheter for undervurdering hvis vi ønsker tre poeng. Og det ønsker vi selvsagt!

Kampen i kveld kan fort ha mye å si for resten av sesongen og det er viktig med tre poeng for å ha heng på tetlagene. Frøyland leder fortsatt serien og vi må vinne for å ikke havne for langt bak. Likevel er del også viktig for oss å se igjen det som vi faktisk jobber med på treningsfeltet. Det kommer seg kamp for kamp, men slike ting tar tid!

Vi fikk noen utfordringer angående kveldens laguttak ettersom vår solide stopper Eirik Haugland skadet seg på jobb og er uaktuell til kveldens kamp. Likevel er vi trygge på at kaptein Vidar Harestad gjør jobben som midtstopper. Det er også gledelig at Jonathan Salamanca Agudelo får starte etter en solid debut sist. Både Per Krister Bjørlo og Even Østensen har vært skadet, men er tilbake i troppen. Det er heller ikke lenge tid Asgeir Austigard og Sindre Fjelde er klare!

Møt opp på Sandnes Stadion(kunstgress 2) klokken 1900 for å få med deg kampen!

Heia Staal!
(postes på hovedsiden vår pga. serverfeil på fotballens sider)