3-0 mot Frøyland

Slo serielederen hjemme på Jørpeland Stadion

Staal A-lag tok imot serieleder Frøyland på fredag og var klar for å ta sin tredje strake seier. Likevel var det et Frøylandlag som kun hadde tapt en seriekamp så langt som stod på andre banehalvdel.

Vi hadde bestemt oss for å gå ut i høyt press og forhåpentligvis få en scoring de første ti minuttene. Allerede etter et minutt utnyttet Lars Edvard Danielsen en feil bakerst hos Frøyland og kom alene med keeper. Før han fikk avsluttet så reiv R. Høiland han i bakken og ble sendt på tribunen, mens Staal fikk straffespark. Dermed måtte bortelaget spille 89 minutter med en mann mindre.

Straffesparket satte Lars Edvard sikkert i mål. Bortelaget forsvarte seg likevel godt og samtlige spillere jobbet hardt for at vi ikke skulle klare å score flere mål. Likevel var det lite de kunne gjøre når Lars Edvard scoret sitt 9ende mål på tre kamper etter vel 20 minutter.

2-0 holdt seg til pausen og vi ble enige om å prøve å gå ut å ri av et eventuelt siste forsøk fra Frøyland sin side. Vi hadde mye ball og slapp ikke til bortelaget noe særlig. Likevel kunne vi nok fort ha scoret noen mål, men vi var for ineffektive helt frem til innbytter David Eie kom inn. Etter 70 minutter fikk han muligheten på en retur fra Frøyland sin keeper og fastsatte sluttresultatet til 3-0. Frøyland kunne fort ha fått et trøstemål like før slutt etter at de fikk tildelt et straffespark, men Thomas Mæle vartet opp med en flott redning og sørget dermed for at vi ennå ikke har sluppet inn mål på hjemmebane.

Dermed beholder vi vår tredjeplass og etter at Sola også spilte uavgjort mot Viking 2, så er det et poeng opp til begge lagene foran oss. Gjennomføringen av fredagens kamp var solid og det var lite vi slapp til bortelaget. Riktignok hadde de en mann mindre, men de kjempet solid gjennom 90 minutter.

Det skal også nevnes at Arild Eie fikk sin debut i Staaldrakten på fredag, og selv om det var i en uvant posisjon så gleder vi oss til å se mer av han i fremtiden!

Heia Staal!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *