Grasrotandelen – Det nytter!

De siste ukers aksjoner for å verve «grasrotere» resulterte i flere nye! Et foreløpig mål har vært å nå tallet 600 stk. I dag melder Norsk Tipping at vi har lykkes! Dermed renner stadig mer grasrot-kroner inn i Staal-kassen. Supert!!!

Norsk Tipping melder også at det fremdeles er mange fotballtippere, Lotto- , Joker-, Oddsen-spillere i Strand som ikke har knyttet seg til grasrot-ordningen. Vi oppfordrer derfor alle Staal-medl. til å henvende seg til aktuelle «kandidater». Spør dem om de kan tenke seg å støtte idrettslaget vårt – uten at det koster en eneste krone!

Det er lett å registrere seg hos kommisjonærene – f. eks. Narvesen, Rema, Rimi, Helgø etc. De som registrerer seg via internett eller mobil, trenger Staals org.nr. 985 336 911. Se ellers Norsk Tippings eller Staals webside. Vi håper alle gjør en innsats!  Husk dette blir inntekter som kommer hvert år framover!

 

Heia Staal!