Før kampen: Viking 2

logo_viking

Mandag kl. 1800 møtes Staal Viking 2 til ny hjemmekamp på Jørpeland Stadion. Lagene står begge foran mandagens kamp med 36 poeng på 19 kamper på henholdsvis 2 og 3 plass. Med tapet mot Sola sist gikk nok dessverre opprykkstoget for denne sesongen. Sola har vært det beste laget og fortjener å rykke opp (om de ikke går på tidenes høstsmell siste kampene). Staal har vært bunnsolide på hjemmebane denne sesongen men med fem tap på ni bortekamper så kan en ikke forvente 2 divisjon. Laget har vært uheldige med skader og aldri fått “satt” ett skikkelig lag denne sesongen. Det har vært veldig mange endringer både bak og framme på banen og det er ingen tvil om at dette har satt sitt preg på resultatene. Nå må målet være å beholde den andreplassen laget ligger på ut sesongen. En har Viking 2 og Kopervik like bak seg og vil få hard kamp av disse i høst. Sist hjemmekamp fikk Sigurd Kleven sin debut for Staal sitt alag og det er flere talenter som banker på døren og vil kunne få spilletid i høst.
Viking 2 har vært høstens formlag i 3. div. avd. 6 og kaptein Pål Fjelde har ledet laget til seier i syv av åtte kamper etter ferien. En sterk prestasjon ettersom Viking sjeldent har hatt med mange fra a-stallen foruten Pål. Sist kamp lå de under 0-2 til pause mot ett sterkt Bryne 2 lag men med scoringer av Mathias Bringaker og en flott overtidsscoring av Pål så snudde de og vant 3-2. I dagens kamptropp til Viking 2 er alle de tre tidligare Staalspillerene Pål, Mathias og Markus Attilla. Foruten disse stiller Viking med Iven Austbø, Christian Landu Landu, Osita Chikere, Carl Henrik Refvik og Rasmus Martinsen fra A-troppen så det blir en tøff kamp for Staal i dag.

Staal har veldig lyst å bli det første laget som slår Viking 2 denne høsten så møt opp og støtt hjemmelaget og Jørpelandsguttene hos bortelaget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *