God jul og takk for 2014

Hei alle Staal’ere

Året nærmer seg slutten, og jeg vil benytte anledningen til å takke alle for engasjementet dere har vist gjennom året; på trening, kamp, sidelinje, publikum, kjøring, baking, kiosk, dugnad og alle andre ting som er gjort i løpet av året.

Staal Jørpeland er en stor fler-idrettsklubb (iallefall i regional målestokk) med de utfordringer som det gir, men jeg mener fordelene er mye større enn utfordringene og vi tar stadige steg framover som en veletablert klubb. Det har vært nok et begivenhetsrikt år og jeg synes vi får mye ut av de ressursene vi rår over. Meg bekjent er det ikke mange klubber som hevder seg så pass høyt på seniornivå med 4 seniorlag. I skrivende stund er vi 835 registrerte aktive utøvere, i tillegg kommer trenere/oppmenn og andre medlemmer. Men vi har et kontinuerlig ønske om flere medlemmer, både aktive og støttemedlemmer.

Sportslig vil jeg si vi gjør det bra. Mange er nok noe skuffet over at det ikke ble opprykk for fotballgutta, men jeg vi si vi vant 2. plassen mer enn vi tapte 1. plass og laget med sine støttespillere fortjener ros for det arbeidet som de har lagt ned. Samtidig mister vi også noen markante og dyktige spillere, både på håndball, friidrett og fotball. Det er alltid kjedelig å miste gode utøvere, samtidig synes jeg vi skal være stolte av at våre utøvere er ettertraktet av klubber i høyere divisjoner og ønsker dem lykke til i idrettskarrieren. Forhåpentligvis kommer de tilbake med gode erfaringer på et senere tidspunkt.

Ekstra kjekt er det når våre yngre utøvere blir lagt merke til utenfor vår region. Flere utøvere på håndball og fotball har vært på regionslag og landslagssamlinger, og lengst har Ine Agnethe Aarskog kommet i år med kamper og mål i landslagsdrakt for J15. Stå på alle sammen 🙂 Vil også ønske J2000, som er blitt invitert til Norden Cup i Gøteborg, lykke til i romjulen.

Årsmøte begynner også å nærme seg, så har du meninger og saker så send dem til meg eller gi innspill til idrettsgruppene. Staal trenger også flere som ønsker å være med å drive klubben videre. Flere verv er ledige i alle gruppene og flere styreverv er det valg på i år. Klubben er avhengig av flere kan være med å bidra framover, så tenk igjennom om det er noe du kan bidra med – eller tips om andre som kan bidra. Det er givende å få være med å legge til rette for at 835 barn og unge har et godt tilbud hver uke. Der kommer til å bli lagt ut egen post på nettsidene ang dette.

Så lad batteriene og ta vare på hverandre nå i juletida

God jul og takk for 2014 alle sammen 🙂

Julehilsen

Ole Kristian Risa