Før kampen: Brodd

Staal møter Brodd til kamp på Midjord torsdag kveld. Begge lagene står med 6 poeng etter fire kamper og begge lagene vant sine siste kamper. Brodd 4-3 på bortebane mot Randaberg etter to scoringer av toppscorer Tarjei Skoftedalen Fiskum. Fiskum har vært en åpenbaring som spiss denne sesongen og er i enden på det meste offensivt for Brodd. Brodd var ett lag Staal hadde meget godt tak på i en lang periode men sist en møtte laget i 2012 sesongen endte det med 1-0 seier til Brodd begge gangene i serien. En slo Brodd på straffer i cupkvalikken i en kamp som innholdt det meste og som surt nok er eneste gangen Brodd ikke har kvalifisert seg til 1 runde i nm de siste fem årene. Brodd trenes i år av Bjarte Lunde Aarsheim og fremstår som mye bedre trent og seriøse enn noen gang. Laget har solide spillere i hver lagdel men en personlig favoritt foruten Fiskum er Petter Olsen Haukalid på midtbanen. Har tatt store skritt de siste sesongene og er en mann en må vinne midtbanekrigen mot.

Staal var solide spesielt defensivt mot Vard 2 og holdt for første gang denne sesongen nullen bakover. Vidar Harestad spilte en meget god kamp og styrte forsvaret bra. Fra sist kamp har Staal Per Krister Bjørlo og Even Østensen igjen disponible men usikkert om de kommer rett inn på laget. Kampene mot Brodd er som regel preget av mye dueller, høy innsats og lite finspill. Jeg forventet det samme torsdag og ser frem til en jevn batalje på Midjord. Håper flest mulig strandbuer legger turen til Stavanger og støtter bortelaget til nye tre poeng.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *