Antonio Silva ny trener i Staal!

6197[1]Staal_Jørpeland_IL

Portugiseren Antonio Silva er ansatt som ny trener for Staal sitt A-lag samt som leder av JWS-akademiet. Sportslig Utvalg blinket tidlig ut Antonio som mannen vi ønsker skal lede Staal de neste sesongene og etter en grundig prosess kom vi i mål i går. Antonio vil starte sitt arbeid i klubben 1. desember og frem til det vil det jobbes med å sette sammen ett slagkraftig team til å assistere Silva og hjelpe til rundt laget for å nå de høye mål som er satt fra klubben.

Antonio er også ansatt som leder av JWS-akademiet og vil ha det overordnede ansvaret for talentarbeidet i klubben. Det var viktig for oss i ansettelsesprosessen å finne en mann som hele klubben kan dra nytte av og med Silva sin bakgrunn er vi sikre på at vi har funnet den rette mannen. Han har topp trenerutdannelse fra både Portugal og fra Norge, har jobbet som både spiller- og trenerutvikler og hatt ansvar som trener på seniornivå.

Velkommen Antonio!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *