Pantebuene er på plass!

Etter en god del planlegging er nå endelig to stk. pantebuer plassert ut i Jørpeland sentrum. Vi fikk tidligere i år et innspill om at slike pantebuer er i drift hos en del idrettslag i nord-fylket – med stor suksess. Staals pantebuer er bygget og levert av vår hovedsponsor Ryfylke Trelast, og står plasserte utenfor hhv. Kiwi Jørpeland og Rema Jørpeland. Tanken med pantebuene er at bæreposer med bokser og plastflasker (OBS: ikke glass) skal kunne kastes rett inn i disse. Fordelene DINE vil være at du sparer tid, du får bort rotet hjemme, du får sannsynligvis bedre service i butikken da personellet slipper å bruke sin tid på tomgodset du har brukt lang tid på å stappe èn og èn enhet inn i panteautomaten på, og sist men ikke minst: Du støtter Staal på en enkel og effektiv måte!  Vi håper at mange på Jørpeland benytter seg av dette, hvor inntektene vil bli fordelt mellom de ulike gruppene i idrettslaget.

IMG_3518   IMG_3521