Infobrev

SPAR TID   –   BRUK STAALS PANTEBUER!

pantebuDisse står plasserte utenfor Kiwi Jørpeland og Rema Jørpeland. Tanken med pantebuene er at bæreposer med bokser og plastflasker (OBS: ikke glass) skal kunne kastes rett inn i disse. Fordelen DIN: Du sparer tid når du slipper å stappe èn og èn enhet inn i panteautomaten, og sist, men ikke minst: Du støtter Staal på en enkel og effektiv måte!  Vi håper at mange benytter denne lettvinte måten å bli kvitt «tomgodset» på!

SPAR PENGER – KJØP STAALS RABATTKORT!staalkortet

Hvis du skaffer deg STAALKORTET, får du betydelig rabatt når du handler i 16 av Strands kjente butikker/virksomheter. Kortet koster kr 250,- ; dette beløpet tjener du raskt inn igjen når du handler!

STAALKORTET m/ informasjon om butikker og rabatter får du kjøpt hos Møbelringen og Sport1. Mange av Staals lag vil også snart selge kortet, som vil gi inntekter både til lagskassene og til idrettslaget.

KJENNER DU TIL GRASROTORDNINGEN ?180x500-Stott-oss med din Grasrotandel

Siden oppstart er det kun ca. 50% av de med spillerkort hos Norsk Tipping som er tilknyttet ordningen. Kan du tenke deg å støtte idrettslaget vårt økonomisk uten at det koster deg eneste krone? Hvis du tipper, spiller Lotto, Joker, Keno etc., kan du HELT GRATIS støtte laget vårt ved å knytte deg til Grasrotordningen. Norsk Tippings overskudd gir da 5% av alt du spiller for til Staal – selvsagt uten at det trekkes fra din innsats eller dine gevinster. Det er meget enkelt å registrere seg som grasrotgiver – enten via kommisjonær (Narvesen, Spar, Rema, Kiwi etc.) eller via internett: www.norsk-tipping.no /grasrotandelen   eller kanskje ordner du det akkurat via mobil (!) : Send SMS Grasrotandelen 985336911 til 2020 (tjenesten er gratis).Hvis du allerede er tilknyttet ordningen via et annet lag/en annen organisasjon, er det fullt mulig å dele støtten på flere, f. eks. med et halvår på hver.

HEIA STAAL!