Staals J15 tok «The Double»

j15J15 laget gjorde rent bord i helgen med «the double» og ble både kretsmestre og vinnere av OBOS cupen. I KM kampen møtte vi et sterkt Stord-lag som vant DanaCup i sommer, og hadde en voldsom målforskjell etter å ha vunnet nordpuljen. Jentene våre tok kommandoen fra start og var best de første 15-20 minuttene. Hedda scoret 1-0 målet etter et flott soloraid langs venstresiden. Etter dette jevnet det seg mer ut, og Stord overtok mer og mer utover i omgangen. I pausen virket jentene trøtte, men vi ble enige om å gå ut i 100 i 2. omgang for å prøve og punktere kampen. Det stikk motsatte skjedde, og Stord regelrett overkjørte oss i begynnelsen. 1-1 kom etter noen få minutter og de fleste tenkte at nå kan det bli stygt. Men jentene tok virkelig tak og klarte å holde motstanderen fra livet. Selv om vi ble presset hardt bakover på banen, og Stord hadde mye ball, skapte de svært lite foran mål. 5 minutter før slutt fikk vi en overgang og Serine ble frispilt. Alene med keeper var hun iskald og 2-1 seieren var et faktum. En defensivt solid kamp, hvor vi er kalde og effektive i de avgjørende øyeblikkene.
På søndagen i finalen i OBOS cupen fryktet vi en utladning og trøtte bein. Åkra viste seg derimot som et svakere lag, og vi var aldri truet. Komfortabel 3-0 seier etter mål av Hedda, Serine og Nora IB. I tillegg brant vi et straffespark.
Oppsummert en strålende helg, jentene viser virkelig klasse og har levert en strålende sesong.