Staal A foran tøff kamprekke

trenereStaal-trener Hallgeir Hinna er fornøyd med 4-0 seier hjemme mot Randaberg 2, men tar ikke av tross årsbeste.

– Vi er selvfølgelig fornøyde med resultatet og spesielt 1. omgang. Den fullførte vi veldig godt. I  tillegg til å være veldig trygge defensivt – kjennetegnet vårt i fjor – får vi til det offensive spillet. Vi er flinke til å sette opp situasjoner på sidene, komme rundt og skape sjanser. Vi er dyktige både på høyre- og venstresiden, sier Hallgeir.

I slutten av kampen kom mange unge og lovende spillere på banen. Staal har en førsteellever med rutinerte spillere pluss Per Christer Bjørlo og Sigve Kleppa Christensen som er juniorer. Utenom er det mange unge som banker på. De matches på juniorlaget og B-laget i 4. divisjon. Hallgeir synes det er viktig å gi de unge erfaring med 3. divisjon. Framgangen har vært fin i vinter og treneren har tro på at en del vil ta steget til førstelaget.

– Nå gjelder det ikke å ta av etter seieren?

– Det har vi heller ingen grunn til. I perioder viser laget at vi er på rett vei, men det er ting å jobbe med for å bli enda bedre. Spesielt i 2. omgang klarer vi ikke helt å følge opp. Jeg ønsker at spillerne gjør mer av det vi har avtalt. Den dagen vi klarer å kjøre hele kampene etter planen og spillerne holder oppe konsentrasjonen, så blir spillet enda bedre.

Vi  må huske at Randaberg 2 stilte et veldig ungt lag. De skal ha NM-kamp i morgen og det var tydelig at de ikke stilte sitt beste mannskap. Nå går vi inn i en periode med fire tøffe kamper: Sandnes Ulf 2, Vardeneset, Vidar og Havørn. Da kan vi ikke slippe oss nedpå.

Neste kamp: Sandnes Ulf II – Staal Jørpeland, tirsdag 2. juni kl 19, Sandnes stadion

 


Scoringsklubben3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *