Skuffelse etter uavgjort

Både Staal-spillerne og trener Hallgeir Hinna var en smule misfornøyd etter uavgjort mot opprykksfavoritten Vidar.

Etter onsdagens kamp disket Hallgeir opp med kveldsmat på Staaltun.

– Kampen mot Havørn (i kveld kl. 19) kommer raskt, så det var viktig å få i de energi så fort som mulig. Derfor laget vi en kvelds med godt med mat og drikke, forteller Hallgeir.

Han kjenner ennå litt skuffelse over at Staal ikke klarte å dra seieren i land mot Vidar. Hjemmelaget hadde tre store muligheter ved Arne, Sigve og Trond, og i tillegg ville Staal hatt 2 straffer. Samtidig innser Halgeir at bortelaget også hadde muligheter. Så kampen kunne vippet begge veier.

– Vi leverer tålig bra prestasjoner. Laget tar nye steg hele veien. Denne gangen var rammen rundt kampen en kamp om tabelltopp. Det er en treningssak å spille slike kamper, et steg videre i utviklingsprosessen. Vi spiller vårt spill og styrer til tider kampen. Laget er i utvikling og tar steg framover.

Vidar lå overraskende lavt med laget. Det viser at motstanderne har respekt for Staals giftige angrep. I kveldens kamp mot tabelltopp Havørn har Staal tenkt å bite godt fra seg. Treneren er spent på hvordan spillerne reagerer mentalt så kort tid etter forrige toppkamp.

– Havørn er nyopprykket og vi har ikke spilt mot dem på årevis. Hvis spillerne kommer opp på det nivået som kreves, klarer vi å ta 3 poeng. Det er jeg overbevist om, i den formen vi er i nå, sier Hallgeir.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *