Første kamper på kunstgresset

HPIM3359[1]
Ja da var vi i gang på den nye kunstgressbanen på Jørpeland. Lørdag 20.06 spilte gutter 12 3 kamper mot Vidar, Tasta og Sola. Kampen mot Vidar ble vunnet 10-2 mens det ble tap mot et sterkt Tasta lag. Mot Sola lå vi lenge under men kom sterkt tilbake mot slutten og kampen sluttet 9-9.
Alle Staal spillere kjempet og gjorde en kjempejobb. Det er godt å se at treningen som er lagt ned i vår, gir fremgang for alle.
Vi hadde også en jubilant med oss i dag. Helge feiret 40 års dagen med turnering for lagene han er trener for. Det ble sunget bursdagssang samt overrakt en Staaldrakt med navnetrekket til alle spillerne.
Den nye kunstgress banen svarte til forventningene og det skal bli mange fine stunder på denne banen i fremtiden.
HPIM3354[1]HPIM3364[1]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *