Folk skal kose seg på Staal-kampene

Hør intervju med denne kvartetten (klikk på lenken) som har æren for at Staal er nominert som Årets arrangør i 3. divisjon.

Staal-arrangør_5348 copy

Børge Oanes, fra venstre, Ingvar Haukelid, Magnar Oanes og Walter Jacobsen er Staals kamparrangører. Mange små detaljer skal på plass ifm en hjemmekamp. Speakeranlegg og høyttalere skal på plass. Det skal spilles musikk under lagenes innmarsj. Lagene må presenteres. Det skal selges billetter. Ballgutter/jenter må være på plass, hente baller og selge kaffe og lodd. Lotteriet skal trekkes. Og det er sikkert mange flere detaljer som webredaktøren ikke kommer på. Uansett har motstanderne tydeligvis satt pris på turene til Jørpeland, for Staal er nominert som årets arrangør i 3. divisjon. Prisen deles ut 14. november. Forhåpentligvis går den til kvartetten fra Jørpeland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *