Hegre på satelitt-trening

Sist fredag var det spesielt opplegg for keepertrening på Ryfylke-satelitten. Kurt Hegre med fortid i Viking og U21-landslaget, og nå keepertrener i Bryne, hadde spesielt opplegg for våre lovende keeprer. Dette var annonsert på forhånd og det var derfor bra frammøte blant trenere i Staal og MIL. Vi tror dette var inspirerende for både spillere og trenere.

Videre var Christer Corneliussen og Joachim Austø¸ fra Viking til stede på den ordinære satelitt-treningen. Når vi i tillegg hadde Oddbjørn Mihle Strand fra MIL og Stian Nag på trenersiden, er det klart at talentene i Ryfylke fikk topp oppfølging denne fredagen.

Siste satelittsamling før julepausen er for øvrig fredag 4. desember.

Jostein

1 hendelser på “Hegre på satelitt-trening”

  1. Tilbakeping: Gustav og Ole Kristian på keepersamling « Staal Fotball Gutter-96

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *