Kurs og opplæring 2010 – Staal skolen !

Staal skolen er en avdeling i klubben som skal sørge for organisering og gjennomføring av kurs/opplæring som er relevant for trenere, lagledere, spillere, styremedlemmer osv.

Staal skolen er en «nyvinning» innenfor Staal systemet og i 2010 vil vi derfor prøve oss litt fram og vinne erfaring som kan danne grunnlag for framtiden.

Foreløpig har skolen bestemt at følgende kurser skal gjennomføres i 2010:

onsdag 17. februar; Staal grunnkurs med målgruppe trenere og lagledere i fotballavdelingen sin miniavdeling (fra og med 6 år til og med 12 år).

torsdag 18. februar; Staal grunnkurs med målgruppe trenere og lagledere i fotballavdelingen sin Ungdomsavdeling (fra og med13 år til og med 18 år).

Staal grunnkurs er et internt kurs, som vi utarbeider selv. Kurset går over tre klokketimer (18:00 – 21:00) og er et basiskurs som omfatter; Staal organisasjon (hvem gjør hva osv) – treningsprinsipper/spillerutvikling – laglederen sine hovedoppgaver.

lørdag 6. mars; Aktivitetslederkurs med målgruppe alle trenere og lagledere som ikke allerede har gjennomført dette kurset.

– mars/april; Introduksjonskurs for nye styremedlemmer i fotballavdelingen

apri/mai; klubbdommerkurs med målgruppe spillere fra og med 13 år og oppover (fotballavdelingen)

– oktober/november; 2 delkurs i Trener I utdanningen

Om du som leser dette har forslag til andre kurs/annen opplæring så ikke nøl med å gi oss en tilbakemelding. Vi håper å utvikle Staal skolen til en institusjon som kan gi hjelp i arbeidet med å sørge for at våre barn og unge får et bredt aktivitetstilbud gjennom trygge rammer for utvikling av sosiale og sportslige ferdigheter, holdninger og selvfølelse.

Påmelding til kursene i febrauar/mars starter opp nå, vennligst se separate artikler her på web.siden. Invitasjoner vil også bli sendt på e-mail direkte til trenere/lagledere.

Jan Moe

Rektor Staal skolen