Tyrkia dag 4 – God gjennomføring

Det var mange slitne bein som tok turen til en tidlig morgentrening i dag. Merker at kroppen begynner å merke at vi er på treningsleir. Etter morgentreningen slappet vi av litt på hotellet før vi tok turen til arenaen der vi skulle møte det Kasakhstanske laget FC Kazakhmys. Anlegget var forresten ganske imponerende, og det var mange storlag som hadde vært innom her så det ut som på veggene. Har fått Hallgeir til å skrive et par ord om kampen, så here we go!

Da var vi endelig i gang med kampene, og i dag skulle vi måle krefter mot Kazakhmys et lag fra Kasakstansk 1 div, tenke det de holder godt norsk 2 div her hjemme. Et meget bra ballbesittende og teknisk godt lag, fokuset vårt for kampen var defensivt samhandling, 1-2 forsvarer, lede, skyve og aggressivitet, og selv om vi ofte ble løpende i mellom ,skapte de veldig lite mot oss. Begge deres mål var av det billige slaget. Vi hadde god kontroll defensivt og synes guttene gjorde en meg et bra innsats. At det var vår første kamp på stor bane tas også med i betraktning og gjør prestasjonen faktisk meget bra. Skapte også mest sjanser i løpet av kampen. En meget bra igjennom kjøring for oss. Ellers bør en jo nevne at vi i dag hadde 3 debutanter i Martin Knutsen og ungguttene Sondre Strømnæss og Kristoffer Ramsland. Dette er gutter det blir gøy å følge i sesongen som kommer. 

Jepp, det var gode ord fra treneren vår. Nå sitter vi i godstolene på internettkaffèen igjen og slapper av, mens vi venter på ny restusisjonstrening i morgen. Været har vært overskyet i dag, men temperaturen holder fortsatt meget stabil på rundt 20 +. Terroren har forresten vært laber i dag. Guttene var slitne etter en hard kamp! 

Over og ut for denne gang! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *