Før kampen: Sola

Endelig er dagen som alle har ventet på kommet, seriestart mot Sola. Alle de lange og harde treningsøktene skal endelig kulminere i kamp om poeng. På motsatt banehalvdel står altså Sola som er nyopprykket fra 4. div.  Laget kom på 2. plass ifjor 10 poeng bak suverene Eiger og fremsto som ett veldig solid hjemmelag med 8-1-1 og 51-7 i målscore. Laget trener i år av Rolf Eikeskog som er mer eller mindre ny som trener på dette nivået. Eikeskog får imidlertid hjelp av to Solaveteraner i tidligere Sandnes Ulf trener Johan Selvig og Jordbærkongen Geir Joa. Selvig står for den defensive organiseringen noe som tyder på at Sola er meget godt organisert defensivt.

Sola har enda til gode å tape i vinter og har slått lag som Vaulen, Brodd, Hana, Havørn og Randaberg 2 i sine fem siste kamper. Laget er forsterket siden opprykket med Christian Nøttveit (Klepp), Aleksander Eikeberg (Sandnes3) og keeper Gramos Gashi (Sandnes). Laget opptrer som oftest i en 4-2-3-1 formasjon.

For Staal sin del så var Hallgeir periodevis veldig fornøyd med kampen mot Ålgård på mandag da en begynte å se konturer av det en har trent på i vinter. Oppspillene og løpene begynner å sitte og laget virker i rute. Alle gleder seg virkelig til Solakampen og selv om en forventer seier er det ikke snakk om noe undervurdering fra Staal sin side. En har sett resultatene Sola har hatt i oppkjøringen. De tapte kun en kamp hjemme ifjor og er proppfulle av selvtillit men skal Staal kjempe om opprykk er kun 3 poeng på Sola godt nok.

Forventet Staallag (4-4-2): Thomas Mæhle- Vidar Harestad, Sigve K. Christensen, Sindre Fjelde, Stian Nag- Øyvind Alsvik, Martin Knudsen, Daniel Hawkins, Lars Edvard Danielsen (Kristoffer Ramsland)- Eirik Jøssang og Arne Dalehaug.

Kampstart er 1830 på Sola , værmeldingen ser bra ut og det forventes godt besøk fra Strandalandet på kampen. Ønsker en å sette pengene på Staalseier er oddsen 1,60.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *