Før kampen: Vedavåg Karmøy

Vi satser på at Veatrener Ståle Hetland ikke sitter så avslappet mot Staal.

Staal tar turen til Karmøy imorgen og møter Vedavåg (Vea) eller Sabbane som de liker å kalle seg selv. Staal har ikke spilt mot Vedavåg siden 2003 da Vedavåg vant både på Jørpeland og hjemme på Sletten Stadion. Vea trenes av Ståle Hetland som tok over i 2008 da Vea etter en katastrofal vårsesong vant 9 strake seire på høsten og havnet på en 8. plass. Ifjor endte laget på 7. plass med 50-50 i målscore. I år er laget  rangert av «ekspertene» i nordfylket til å bli det tredje beste nordpuljelaget bak FKH2 og Skjold.  Årets sesong har startet med knepent tap hjemme mot FKH2 mens det ble seier 3-2 borte mot Nord. Vea røyk også ut i 2. kvalikk runde av NM med tap 4-0 mot Hana på mandag. Laget er forsterket med Christopher Alcock fra Åkra etter en overgangssaga som ifølge eksperter på Haugalandet har vært tidenes lengste.Også Mikael Hårvik som kom fra Avaldsnes ser ut som en god forsterkning. Av det undertegnede har sett av Vea i år på Tv Haugaland og www.lokalsport.no så ser Kenan Muminovic ut som en spiller Hallgeir Hinna sine gutter skal være ekstra oppmerksomme på. Den kvikke kantspilleren har imponert innledningsvis i sesongen og scorte ett flott frisparkmål mot FKH2. Fansen til Vedavåg kaller seg for Sildaberget forøvrig 🙂

Staal spilte en god kamp mot Randaberg 2 sist og spesielt 2 omg. var positiv. Nå venter årets første seriekamp på gress og selv om Staal har trent på gress i Tyrkia og siste uken på Jørpeland så blir det nok litt uvant i starten. Staal skal likevel være topp forberedt foran kampen og går for tre nye poeng. Staallaget blir etter rapportene mer eller mindre som sist. Oddsen på Staalseier er 1,70 hos www.bwin.com

Kampen vil bli oppdatert her på Staalsiden men har du Tv Haugaland vil det bli vist live bilder fra Vedavåg- Staalkampen og lokaloppgjøret Åkra-Nord. Det blir garantert mye forhåndstoff om FK Haugesunds oppgjør mot Kongsvinger på søndag men vi satser på at det blir tid til litt Staalsnakk også de 2 1/2 timene programmet varer 🙂 Har du ikke Tv Haugaland på tven sendes sendingen også her :http://www.tvhaugaland.no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *