Åpent medlemsmøte


I går arrangerte Staal Jørpeland medlemsmøte for alle som ville.

Her leser du alt om møtet.

Fotballformann Birger Wersland ledet møtet med flere kvikke kommentarer som satt hos publikum. Først snakket han selv om hvordan Staal kan utvikle seg som klubb. Aktuelle spørsmål var hva som er bra i klubben, og hvordan vi kan bli bedre.

Martin Knudsen er nykommer i klubben. Han fortalte at han er imponert over mye av det som skjer på Jørpeland og i Staal. Knudsen pekte også på hvor langt en klubb kan komme med et skikkelig miljø og riktig kultur. Han mente sin tidligere klubb, Tromsø IL, er et godt forbilde på disse tingene.

Alle som trodde de var kommet til medlemsmøtet for å slappe av, trodde feil. Birger & co gav alle bordene i oppgave å skrive ned hva de assosierte med de tre kjerneverdiene til Staal: engasjement, respekt og handlekraft.

Selv om det var mye arbeid, ble det også tid til å nyte både frukt og kaker.

Æresmedlemmene fikk også sin heder. Alle fem kom fram, og fikk en velfortjent og rungende applaus. Selv om Kjell Hansen påpekte at hans Åkra har ni poeng på de siste tre, mens Staal har sju, så var fortsatt stemningen god.

Utdelingen av Dr. Poulsens innsatspokal var ikke annonsert. Derfor var det nok en ikke helt forberedt Odd Geir Eie som mottok pokalen til stående applaus. Spesielt spillerne på a-laget vet å verdsette den innsatsen som Odd Geir har gjort for klubben de siste årene som oppmann.

Siste post på programmet var urframføring av den nye Staal-sangen. Låtskriver Morten Fiskå gjorde en fin versjon av sangen. Selv om a-lagsspillerne ikke var helt forberedt på jobben som korister, gikk opptredenen særdeles godt.

Det er dessverre ikke bilder av framføringen, da fotografen var travelt opptatt med å synge i a-lagskoret. Under kan dere se Strandbuens eminente opptak av framføringen:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=co6qDOSkurI&feature=player_embedded]

Se bilder fra dagen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *