Trenerkurs/Øvelsesbank

Trenerkurs for miniavdelingen idag, f.v. Eivind Danielsen, Jostein Karlsen og Martin Knudsen.

 

For tiden avvikles det trenerkurs for trenerne i Staal, idag var ca 20 trenere på kurs med Eivind Danielsen og Jostein Karlsen. Martin Knudsen fra Ryfylke talentutvikling var også med som instruktør. Engasjerte lærere og elever hadde et godt kurs/treningsøkt.

En del av kurset gikk på å lage øktplaner og eksempler på disse planene blir lagt ut på fotballwebben. Øverst på denne siden vil du finne en fane som heter Øvelsesbank, her vil vi samle eksempler på øktplaner.

Flere bilder fra dagens kurs finner du her

I morgen er det ungdomsavdelingen sin tur til å få faglig påfyll.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *