Fortet på Midjord falt

Erlend Danielsen var tilbake for Staal med et innhopp mot Brodd.

Staal tok en knapp 1-0-seier mot Brodd i torsdagens batalje på Storhaug. Her leser du mer om kampen.

Det var et godt Brodd-lag som tok i mot jørpelandslaget på Midjord. Publikum møtte opp i stort antall for å heie fram de to lagene. Ekstra gledelig var det å se hvor mange som hadde tatt turen fra Jørpeland. Brodd-il.no melder om 343 tilskuere.

Et ubeseiret Staal-lag møtte et Brodd-lag som ikke hadde tapt på hjemmebane denne sesongen. En tøff test for et seiersvant lag. Derfor var gleden stor når Arne Dalehaug pirket inn 1-0 på corner allerede etter to minutter.

Resten av førsteomgangen var jevnspilt. Brodd var fullt på høyde med staalguttene, og kunne fort utliknet før pause. Så skjedde likevel ikke. Suspenderte Martin Knudsen meldte om 3-2 i målsjanser til hjemmelaget etter første omgang.

De siste 45 var det Brodd som førte kampen. Med sitt gode, aggressive press gjorde de livet surt for Staal, som slet med å holde ballen i laget. Hjemmelaget var også farlig frampå ved flere anledninger, men maktet ikke å få ballen i mål. Staal hadde også et par greie muligheter, som da Sigve Kleppa Christensen smalt ballen i stolpen bak solide Ole Fredrik Bergseth i Brodd-buret.

Tre poeng på en dag der Brodd var fullt på høyde, kanskje også bedre, er fint. Dermed fortsetter Staal sin gode statistikk mot laget fra Storhaug. Seks seiere av seks mulige er fasit de siste tre sesongene.

Etter en uke med to intense kamper på mandag og torsdag, har a-laget nå tatt en velfortjent frihelg. Det gjør nok godt for slitne bein og hoder.

Neste kamp kommer neste fredag. Da gjester Buøy IL Jørpeland stadion.

Staal:
Thomas Mæle

Vidar Harestad – Sindre Fjelde (k) – Stian Nag – Ørjan Høllesli

Øyvind Alsvik – Per Krister Bjørlo – Jarle Karlsen – Sigve Kleppa Christensen

Eirik Jøssang – Arne Dalehaug

Innbyttere: Ole Vegard Tveita, Erlend Danielsen, Knut Ivar Tjeltveit, Trond Rossemyr, John Petter Nordbø, Asgeir Austigard.

2 hendelser på “Fortet på Midjord falt”

  1. Svein Victor Berge

    To kamper på tre dager? Mandag mot Sandnes Ulf, fri tirsdag, fri onsdag.. Det var tre. Gikk ikke Brodd-kampen på torsdagen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *