Klubbdommere

Tobias Rygh Bowitz i den nye dommerdrakten

Til alle trenere og lagledere.

Vi har hatt et evalueringsmøte med dommerene som gikk på kurs nå i vår. Vi har i den forbindelse revidert listen over dommeren med kontaktinformasjon. Vi har også laget en ny rubrikk for hvilke dager det passer den enkelte å dømme. På grunn av at ikke alle kom på møte, så er det noen tomme felt på noen dommere. Opplegget med dommere vil bli som før; dere tar kontakt direkte med dommer for å avtale dømming. Hvis det er noen problemer med noe i forhold til dette, så kan dere ta kontakt med Kenneth Jansen på tlf: 91 38 91 25 eller på mail: kenneth@jws.no

Tilbakemeldingene fra dommerene var veldig bra! Det var noen få som syntes de fikk dømme for lite, så vi håper at dere prøver å bruke litt forskjellige dommere til dømmingen.

Klubbdommerliste 2010.pdf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *