Staal Jørpeland 2 – Nærbø 2-2

Knut Ivar Tjeltveit var involvert i begge Staals mål.

Det ble poengdeling da Nærbø gjestet Jørpeland stadion mandag. Staals scoringer kom ved Lars Edvard Danielsen på straffe, og Knut Ivar Tjeltveit.

I første omgang var det Nærbø som fant nettmaskene først. Like etter kunne imidlertid Staal utliknet på straffe, men 11-meteren gikk rett i klypene til gjestenes målvakt.

Som flere ganger før de siste kampene, fikk vi se et Staal-lag som var farlige på hjørnespark. Pål Fjeldes corner gikk helt over til Knut Ivar Tjeltveits hode på bakre stolpe, 1-1.

I andre omgang fikk publikum se et Staal-lag som ble bedre og bedre. Med stor fart på ballen hadde Nærbø til tider problemer med å henge med. Hjemmelaget kom også til store sjanser, uten at ballen ble satt i mål. Derfor var det ekstra surt da jærbuene tok ledelsen etter cornermål.

Det varte heldigvis ikke lenge før Staal-rekruttene svarte på Nærbøs ledermål. Den offensive backen Tjeltveit var nok en gang frampå. Denne gangen ble han felt inni 16-meteren. Lars Edvard Danielsen sin straffe var av det sikre slaget.

Resten av omgangen var det nesten utrolig at Staal ikke klarte å score et tredje mål. Anført av en frisk Trond Rossemyr på venstrekanten, skapte hjemmelaget noen skikkelig feite sjanser før dommeren sa at nok var nok.

Nok en godkjent kamp av Staal-rekruttene, som har innledet høstsesongen solid. Det viser seg at det er mulig å spille ut de fleste lag i divisjonen, med nok tempo på ballen og presisjon. Det kan bli moro neste sesong, når MIL etter alt å dømme blir å finne i 4. divisjon.

Staals lag:

Ole Vegard Tveita

Hans Petter Aakre – John Petter Nordbø (k) – Stig Lyse – Knut Ivar Tjeltveit

Tor Olav Aakre – Pål Fjelde – Jørgen Helland – Trond Rossemyr

Lars Edvard Danielsen – Asgeir Austigard

Innbyttere: Jørgen Sandvik, Ole Harald Toppe, Sindre Loug, Vetle Bjørlo Kallesten, Håvard Barkved, Sondre Strømnæss

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *