Før kampen: Nord

Staal tar søndag imot Nord fra Karmøy til kamp kl. 15:00. Nord har slitt veldig denne sesongen og er allerede klar for spill i 4. div. neste sesong.  Laget har ikke vunnet på 13 seriekamper og ser en på hjemmestatistikken til Staal med 11 strake seire så blir det forhåpentligvis ikke slutt på tapsrekken enda.  Laget startet sesongen med Stig Krohn Haaland som trener men etter at klubben slet med økonomien ble en enig om å avslutte samarbeidet.  Staal spilte en av sine beste kamper for sesongen i 2-0 seieren over FKH2 og virker å være i god rute til eventuelle opprykkskamper.  Erlend Danielsen spilte sin første kamp fra start av etter utlånet fra Sandnes Ulf og vil bli en viktig spiller i høst . Mange snakker om at Staal har scoret nesten 100 mål denne sesongen men nesten vel så imponerende er at laget kun har 9 baklengsmål noe keepere og forsvar skal ha all ære av. Med 14 poeng ledelse og 5 kamper igjen er det nærmest en formalitet men kampene skal nå engang spilles. Staal er mer eller mindre full tropp om dagen og det er stor konkurranse om plassene.   At flere spillere har meldt seg på etter skade viser også på Staal 2 i 4 div som nå har tatt 10 poeng på sine 4 siste kamper.  Vi må også få gratulere MIL, trener Reimund Voll og alle de ”gamle” Staalspillerene med opprykk til 4. div og forhåpentligvis lokaloppgjør mot Staal 2 neste år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *