Keepertrøbbel for Viking 2?

Rune Almenning Jarstein har ødelagt akillessenen og Arild Østbø blir dermed keeper for Viking i de resterende tippeligakampene. Det betyr at Østbø høyst sannsynlig ikke spiller lørdagens kvalikk mot Staal og 17 år gamle Roy Dyrdal tar mest sannsynlig plassen. Dyrdal står fast imål for Norges G17 landslag og er en meget god keeper. Ellers ryktes det fra korridorene på Viking Stadion at de spillerene som startet kampen mot Ålesund vil være indisponible mot Staal noe som betyr at Østbø og Velon Berisha er uaktuelle.

«Verdt å merke seg er at spillere som spiller fra start i Tippeliga-kampen forut for hver av playoff-kampene ikke vil være spilleberettiget til den aktuelle kampen.»


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *