Gratulerer Viking 2 og tusen takk Staal!

Då blei det Viking 2 så drog det lengsta strået og vant samenlagt. Samla øve to kampar så vant de nok på poeng itte at me «dreid» oss ud i fysste omgang på Jørpeland. Gratulerer te alle de unge Vikingspelarane med to vel gjønåførte kampar og det e synd at någen øvebetalte spelarar med litt tippeligaerfaring ska ta vekk fokuset med det positiva for de.

Obskøne håndbevegelser mot Staalpublikumet

At nyansatt mann i Vikings markedsavdeling Kjartan Salvesen på tv presterer å kalle Staalpublikummet motbydelige og ber de om å symma hjem fra Viking Stadion e vel isje akkuratt det smartaste salgstrikset i bogå… Eg vett om ett titals så isje har tenkt å fornyå sesongkortet på Viking Stadion vertfall itte gårsdagens kamp.

MEN TUSEN TAKK te Staalguttane og te publikum for ein fantastiske opplevelse igår. Det va rett og slett rørande å se kor mange supportarar fra Strandalandet og omegn så hadde tatt turen for å støtta guttane. Om me isje vant opprykket så vant me vertfall kampen på tribunen og eg vett at Staal fekk seg mange nye fans igår.

Guttane fekk seg ein tidlige på trynet men slo tebage på ypperlig vis og hadde fortjent seieren igår. De siste 20 minuttene av fysste omgang spelte me ball i hatt me Viking og konne fort scort både ett og to mål te. I andre omgang har me og sjanser te å avgjør kampen eller i det minsta ta an te ekstraomgangar men det ville seg bare isje.

Det komme te å ta dagar, uker, måneder før tapet og bitterheten e ude av kroppen for guttane. Det bler vanskelig å gå på ein nye sesong med 3. divisjonsfotball men bler det ein nye divisjon med bedre lag, bedre kvalitet og gulerodå direkte opprykk! Me har ett ungt fremadstormande lag så bare vil bli bedre og bedre. Der komme stadig opp nye talenter nerante så e oppfostra i «Staalstilen» og så vil gje oss på tribunen mange gledar og grunnar te å ver stolte av framøve.

Toget e gått for denne gang, me står ijen på perrongen men NESTE år e det vår tur!!!

Stig Marthinussen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *