Avaldsnes ble beseiret i 3. forsøk

Gutter 14. spilte for tredje gang denne sesongen mot Avaldsnes.

Første kampen endte med 1 måls tap i Strandahallen. 2. kampen med klart tap på Karmøy.

Denne søndagen var det Staal sin tur.  Første omgang var noe svak fra Staal sin side, gjestene ledet med 5 mål to minutt før pause.

Staal satte inn to mål, det siste på en fantastisk kontring der Sindre satte ballen i mål 1 sekund før fløyta gikk. Må nok si at treneren var litt oppgitt i pausen over at viljen og prestasjone til laget var så pass langt fra det vi egentlig kan. Andre omgang startet mye bedre, etter 5 minutter hadde vi tatt igjen Avaldsnes og det ble tett kniving om ledelsen resten av kampen. Staal fikk sving på forsvaret og Avaldsnes nettet kun 4 ganger etter pause. Mot Staal sine 8 mål i andre ble det ett måls seier tilslutt, 15-14. Ole Krisitan spilte en solid kamp i målet, Rebekka gjorde en god kamp ikke minst i forsvar, Markus viste vei som skytter da de andre var litt passive. Det som skal merkes er at alle disse tre spilte på forholdsvis nye plasser på banen enn vanlig. Spillere som var med: Ole Kristian Høllesli, Tone Vasstveit, Kristoffer Kilen, Tommy Eriksen (1), Sindre Sunde (1), Ola Skjæveland (2), Markus Jansen (2), Rebekka Eilertsen, Gustav Skjæveland (1), Anders Barka (8), Kristian Seljeskog. Onsdag skal laget til Finnøy, et lag vi har vunnet over 2 ganger denne sesongen, men vi må regne med å møte et godt og revansjesugent hjemmelag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *