Ny ettmåls seier for G14

Gutter 14 var onsdag ettermiddag på tur til Finnøy. Et lag som vi har vunnet mot to ganger før denne sesongen. Det ble en målfattig men spennende og litt nervøs kamp. Etter første omgang sto det 4-4 !!! Ikke på flere sesonger har vi scoret eller sluppet inn så få mål på en omgang. For å si det slik så spilte begge lag bra i forsvar… Andre omgang fikk Staal et overtak og ledet med 2 mål lenge, mot slutten var ledelsen på 3 mål. Ett minutt gjensto og vi var forberedt på at Finnøy kunne gå ut mann mot mann, så gjorde de og til gangs. Vant ballen to ganger og reduserte like mange ganger, heldigvis var kampen over 5 sekund etter det siste målet og seieren var sikret. Som det ble sagt i garderoben etter kampen "vi vant på en dårlig dag og med dårlig ball".

Ligger nå på 2. plass i pulja 2 poeng bak Viking. Spiller som var med: Ole Kristian, Anders (4), Tommy (1), Sindre (2), Ola, Gustav (1), Tone, Marita, Rebekka, Markus, Kristoffer, Kristian (1).

Det gjenstår 2 kamper i serien, neste kamp er hjemme mot Viking, tirsdag 22. mars.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *