Tilbudet på kunstgress med PAD ute for Staal…

Kunstgressdekke er gått til andre…
I går kveld fikk Staal IL beskjed om at tilbudet vi har hatt på nytt kunsgressdekke med PAD ikke lenger står ved lag. ”pad” et eget støtdempende underlag mellom asfalt/material i bunn og selve kunstgressdekket. Formann i Staal, Birger Wersland,sier følgende om saken:"Det har tatt meg og styret tid å få god nok oversikt over økonomien i klubben og i kunstgressprosjektet. Når vi under forutsetning av at vi skulle få inn kr400 000 i eksterne midler vedtok å gå for prosjektet denne uken, hadde vi oversittet fristen og kunstgresset er gått til en annen klubb. Det er synd fordi mange har gledet seg å få en bane til og spesielt for prosjektgruppen som har lagt ned en stor og omfattende jobb i prosjektet." Anleggsleder Arne Alsvik sier at prosjektgruppa vil se på muligheter for å få til andre løsninger innenfor de rammene som ligger i prosjektet. Det betyr at klubben fortsatt ser mulighet for kunstgressbane og jobber videre med saken. Inntektene fra kommende fotballkamp mot Viking vil fortsatt gå inn i prosjektet selv om PAD dekke nå røk i første omgang…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *