Tøff avslutning på sesongen for gutter 14

De to siste seriekampene for Gutter 14 gikk tirsdag og onsdag denne uka. Tirsdag var Viking på besøk i Strandahallen. Tabelleder og et lag vi ikke har vunnet over denne sesongen, med seier ville vi være likt med Viking i poeng. Kampen startet svakt og Staal lå under 0-3 etter få minutt. Klarte å hente oss inn og gikk til 5-3. Lagene fulgte hverandre tett hele kampen men Viking ble for sterke også denne gangen vant med 2 mål, sluttresultat 20-22. Kampen var likevel det beste vi  har gjort mot puljevinneren denne sesongen, og det må nevnes at det ble litt mye stolpe ut for Staal laget denne gangen.

Dagen etter spilte vi siste seriekamp for sesongen. Motstander var Havdur i Dysjalandshallen. Forrige kamp vant Staal med ett mål i Strandahallen. Guttene fra Havdur var virkelig klare for å ta Staal denne gangen og det så lenge ut til at poengene skulle bli igjen på Tjelta. Havdur stilte med seriens minste keeper men han ble likevel en skyteskive for staalerane… Reddet flere skudd og bidro til at hjemmelaget ledet 10-7 til pause. Havdur gikk opp i en ledelse på 15-10 med syv minutter igjen å spille. Etter en timeout skjedde det en forvandling med i laget, forsvaret jobbet som besatt for hverandre og laget, vant flere baller og fikk kontret inn mål etter mål, med et minutt igjen var ledelsen til Havdur 16-14. Staal vant igjen ballen og scoret, ett mål bak og under minuttet igjen av kampen. Det ble en vanvittig stemning i hallen, mye trøkk fra publikum og lagledelse. I forsvar la spillerene ned det siste de hadde av krefter og 10 sekund før slutt klarte Kristian så vidt å berøre ballen, men det var nok til at Anders snappet denne og stormet mot mål, med tre motstandere i hælene fikk han til en avslutning og ballen gikk rett i mål, 3 sekund igjen av kampen og vi klarte uavgjort. For en glede det var i laget, som om vi hadde vunnet en stor turnering… Det poenget gjorde at vi kom på andre plass i pulja, samtidig var det en utrolig lettelse og avslutte sesongen på denne måten enn med to tap på rad.

Spiller som var med på disse to kampene: Glenni, Tone, Marita, Rebekka, Sindre, Kristian, Gustav, Anders, Ola, Ole Kristian, Kristoffer, Tommy.

En fantastisk innsats har det vært denne sesongen, utrolig kjekt å jobbe med laget. Sesongen avsluttes med turnering i Kristiansand 8. til 10. april.

Takk for en flott innsats i serien til alle spillerne, takk også til foreldrene som har stillt opp til kjøring og hjelp rundt laget.

Sammen har vi jammen skapt idrettsglede og begeistring.

Sportslig hilsen: Tom og Leif Roald

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *