Staal favoritt til opprykk

En uke før seriestart er de fleste enige om at Staal er favoritter til opprykk foran årets sesong. Dagbladet hadde denne helgen sin gjennomgang på årets 3.div. fotball og skrev følgende om Staal sin avdeling:

«I år virker Staal like solide som navnet tilsier. Nylig imponerte klubben i treningskamp hjemme mot Viking, og det bør holde mot konkurrentene Fyllingen og Os nordfra. Brann har de siste årene slitt med å ha stabil kvalitet på andrelaget sitt.»

Tabelltipset til Dagbladet ble som følger:

1. Staal Jørpeland
2. Fyllingen
3. Os
4. Stord
5. FK Haugesund 2
6. Brann 2
7. Øystese
8. Askøy
9. Skjold
10.Kopervik
11.Sotra
12.Djerv 1919
13.Åkra
14.Valestrand/Hjellvik

Dette samstemmer mer eller mindre med hva bookmakerene tipper foran årets sesong. Nordicbet, Betsafe og Betsson har samtlige Staal som opprykksfavoritt og gir 2,15 (www.betsson.com), 2,50 (www.nordicbet.com) til 2,80 (www.betsafe.com) ganger innsatsen igjen ved Staal opprykk. Nordicbet og Betsafe har også endel hvem kommer øverst på tabellen dueller og begge har satt Staal opp mot laget som er tippet å være Staals sterkeste utfordrer Fyllingen. Begge plasser gir Staal 1,50 ganger pengene igjen om de skulle komme over Fyllingen som har forsterket laget med mange nye spillere i vinter på tabellen.

Alle tre nevnte bookmakere har forøvrig kortløsninger slik en kan sette inn penger på «normalt» vis og ikke trenger å gå via andre eksterne betalingsløsninger som vår kjære regjering foretrekker.

MEN! Vi foretrekker selvfølgelig at du benytter deg av Norsk Tipping på alle andre tippe- og oddspill slik Staal får flere penger på grasrotandelen sin 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *