Solid sesongstart: Staal-Frøyland 3-0 (1-0)

Stian Nag var en bauta i midtforsvaret sammen med Sigve Kleppa Christensen

Staal imponerte med en solid kamp mot et Frøyland lag som historisk sett har laget problemer for Staal. Staal produserte muligheter gjennom hele kampen, mens Frøyland kun noterte seg for noen langskudd som fløy høyt over målet til Thomas Mæhle.

I kaptein Sindre Fjelde sitt lyskefravær steppet Sigve Kleppa Christensen inn som vikar midtstopper og kaptein. Staal startet med følgende lag: Thomas Mæhle – Vidar Harestad, Sigve Kleppa Christensen, Stian Nag, Trond Rossemyr – Øyvind Alsvik, Kristoffer Ramsland, Øyvind Hompland, Per Krister Bjørlo – Andri Juliusson, Lars Edvard Danielsen.

Kampen startet med et høyt Staalpress og allerede etter 2 minutt ble Øyvind Alsvik spilt igjennom, men skuddet til Øyvind gikk dessverre i stolpen. Dette var startskuddet for hva kampen skulle bringe. Etter 10 minutt gjentar historien seg og Øyvind kommer løs igjen, men denne gang blir han lagt i bakken da han prøver å runde keeper.

Straffen tar kaptein Sigve Kleppa Christensen, men den ikke alt for gode staffen blir mesterlig reddet av Frøylandkeeper Bjørn Magne Bakken, men returen går tilbake til Sigve og «Hjelmelandsbussen» er da sikker, 1-0

Staal fortsetter å produsere sjanser ut gjennom hele første omgang og en god Lars Edvard Danielsen serverte og hadde et par gode sjanser selv. Andri Juliusson fikk et mål riktig annullert for offside. Kristoffer Ramsland var frempå og Sigve Kleppa Christensen testet skuddfoten flere ganger, men mister Bakken i Frøylandmålet stod frem som en av banens beste aktører og leverte redninger av høy klasse på løpende bånd.

2. omgang startet med nye Staalsjanser og i det 60 minutt kommer endelig den forløsende 2-0 skåringen. En feil i Frøylandforsvaret gjør at Øyvind får ballen. Han gir ballen videre til Lars Edvard som igjen finner Øyvind som setter ballen sikkert forbi Bakken i Frøylandmålet.

Staal legger etter dette seg noe lavere og gir Frøyland mer ball, men forsvaret og midtbanen til Staal ligger nå kompakt og stanser det som kommer. Lars Edvard Danielsen gikk ut etter 65 minutt og inn kommer en skadefri Erlend Danielsen. Staal får flere gode overganger, men storspillet til Bakken fortsetter og han produserer redninger på løpende bånd.

Morten Bjørlo erstatter Kristoffer Ramsland og Matias Bringaker kommer inn for Per Krister Bjørlo med 10 minutter igjen på klokken. 2 minutter senere blir Øyvind Alsvik nok en gang spilt igjennom og etter først å ha satt ballen i stolpen, triller han inn returen i det åpne målet.

En god sesongpremiere av Staal som ikke slipper Frøyland til med noe og skaper sjanser på løpende bånd, dette kan bli kjekt!

Jørpeland Kunstgress
Mål Staal: Sigve Kleppa Christensen 12, Øyvind Alsvik 60 og 82
Gule kort: Per Krister Bjørlo, Kristoffer Ramsland
Tilskuere: 300

Dommer: Atle Larsen, Brodd

Frøyland:

Staal TV sine høydepunkt fra kampen ser du HER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.