Cup Exit

Staal spilte torsdag 1. kvalik runde NM borte mot en av seriefavorittene Vardeneset BK.

Kampen ble spilt på Vardeneset Idrettspark. Det var fryktelig vanskelige forhold, med sterk vind og regn.

Første omgang åpner jevnt. Staal får en stor sjanse etter 15 minutt ved Lars Edvard Danielsen, som ikke får rent treff på avslutningen. I førsteomgangen er det Staal som styrer mye, men det blir en relativ sjansefattig omgang. VBK kjemper seg inn i kampen, og tar mer over i slutten av omgangen.

De vanskelige forholdene gjør at det er vanskelig å få rytme i spillet, og finspillet uteblir.

Andre omgang åpner også jevnt, men nå er det VBK som styrer i medvinden. VBK har mye vilje og entusiasme og fester grepet om kampen. For Staal sin del er denne perioden preget av mye feilpasninger og feilvalg. Erlend Danielsen kommer inn for Øyvind Hompland etter ca 60 min.

Etter ca. 65 minutt kan VBK juble for 1-0 scoring. Et flott skudd som går inn nede ved stolpen, etter en svak Staal klarering. Staal setter innpå Andri Juliusson og David Eie etter ca 70 min.

Kampen bølger frem og tilbake, med sjanser til begge lag, men det går mot 1-0 sier til VBK. Etter 92 minutt får Staal corner, og sender opp alt. Sigve Kleppe Christensen kan heade inn 1-1, og dermed ekstraomganger.

I ekstraomgangene er det Staal som virker friskest, og får et grep om kampen. Det er mange kalde og slitne spillere ute på banen. Staal skaper noen sjanser, uten å klare å omsette til scoring. Dermed går det mot straffer. I det 118 minutt kommer avgjørelsen. VBK får en kontring, og tar den helhjertet. Slitne Staal spillere henger ikke med, og dermed 2-1 til VBK, og seier til de rød/hvite. Dermed en sur cup exit for Staal guttene.

Staal må bare konstatere at vi ikke er gode nok i denne kampen. Vi er ikke opp mot vår beste i denne kampen, og da blir det tap mot et godt VBK lag. Vi må brette opp, og jobbe videre frem mot seriestart den 21/4.

Vi gratulerer VBK med avansement.

Laget: Thomas Mæle, Georg Danielsen, Stian Nag, Sigve K Christensen, Vidar Harestad, Øyvind Hompland, Per K Bjørlo, Morten Bjørlo, Øyvind Alsvik, Even Østensen, Lars E Danielsen.

Benyttede innbyttere: Erlend Danielsen, Andri Juliusson, David Eie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *