Sterk borteseier mot Åkra

Staal reiste lørdag til Åkra for en tøff bortekamp. Åkra er et veldig godt hjemmelag, og hadde ikke tapt på hjemmebane i serien.

Det var et noe redusert Staal lag som reiste, da en del spillere var ute med skade.

Staal var enige om ha fokus på god inngang til kampen, og å gå ut høyt. Det lyktes vi godt med. Spillerne var veldig fokusert, og gikk ut høyt og aggressivt.

Det tok ikke mer enn 5 min før Sigve Kleppa Christensen, høyreving for dagen, gikk en et fint raid, og ble tatt ulovlig innenfor 16 meteren. Dermed straffe til Staal.

Lars E Danielsen setter den i mål, etter at keeper får en hånd på den. Dermed 1-0 til Staal og drømmestart.

Etter dette er det en lang periode hvor kampen bølger frem og tilbake. Åkra er imponerende gode i press spillet sitt, og stresser oss. Dermed blir det en litt rotete periode med lite finspill. Åkra får en mulighet alene med keeper, men Thomas er god og redder.

Etter 39 minutter er Lars Edvard på farten igjen. Han blir satt opp fint av Per Krister Bjørlo, og er tøff og direkte i medtaket sitt og setter 2-0. En befriende scoring før pause.

I pausen må Sindre Fjelde ut med skade. Inn kommer Kristoffer Ramsland, og Sigve går da ned på stopperplass.

Vi er fornøyd med mye i 1 omgang, og lyktes med det vi hadde fokus på. Litt skuffende at vi blir såpass stresset av Åkra sitt press spill.

I 2 omgang starter vi som den første, og tar tidlig initiativ i kampen. Vi har mye ball, og det er en helt annen ro i laget nå. Åkra begynner å bli slitne, og vi får mer rom.

Etter 58 min blir Ramsland tatt av Åkras keeper. Dermed straffe. Lars Edvard setter denne sikkert, og dermed 3-0. Herifra og ut kontrollerer Staal, og har mye ball.

I det 79 min får Åkra en corner. Denne får Tim Batigov score på, og redusere til 1-3. Sløvt av Staal på defensiv dødball. Men det blir aldri noe særlig nerve i kampen. Staal har ball, og kan også sette 4-1 like før slutt. Lars Edvard drar seg gjennom, og setter sitt fjerde for dagen med venstrefoten. Dermed ender kampen 4-1 til Staal.

Vi er fornøyd med gjennomføringen her. Dette er en solid borteseier mot et godt lag. Guttene løser de oppgavene de får på en god måte. Kampen viser at vi har mange gode spillere i Staal, og en god tropp som kommer til nytte.

Lars Edvard Danielsen scorer 4 mål, og er nå oppe i 19 mål på sine 16 kamper. Det er imponerende.

Vi går nå inn i en meget spennende og avgjørende periode. Neste 3 kamper er mot VBK, Sola og Viking 2. Vi skal brette opp og gjøre vårt beste!