Scoringsklubben

Det er liten tvil om at du støtter et viktig arbeid i kommunen ved å delta i scoringsklubben. De pengene vi får inn på scoringsklubben har avgjørende betydning for at vi kan opprettholde et godt tilbud i klubben.

Vi har i dag ca. 210 medlemmer, men klubben har stadig behov for flere medlemmer og mer midler da utgiftene stadig øker.

Medlemmene er først og fremst med for å støtte opp om sin fotballklubb som aktiviserer så mange barn og ungdommer, men det følger også med noen fordeler:

• på hver hjemmekamp trekkes det ut et gavekort pålydende 500 kr
  • ved sesongslutt trekkes det en vinner av gavekort med verdi på 5.000 kr
  • alle medlemmer får et medlemsbevis og man går selvsagt gratis inn på alle A-lags kamper

Prisen er 23 kr pr/mål, men maksimalprisen er 920 kr for sesongen. Dvs. skårer A-laget 40 mål eller mer blir det maksimalt 920 kr.

Ønsker du å melde deg inn i (eller ut fra) scoringsklubben? Send en mail til: fotball@staal-il.no

Staal Jørpeland

1 hendelser på “Scoringsklubben”