2 mangler politiattester

Status for politiattester i ungdomsavdelingen:

Alle som har sendt meg søknad om politiattest, har fått denne godkjent 🙂
Status i Ungdomsavdelingen er at det er 2 stk som ikke har levert attesten enda 🙁
Det er noen få av dere som har fått attesten signert av politiet før den ble sendt til meg. Disse vil få den tilbake i posten. Klubben skal ikke beholde attestene, de skal bare fremvises.
For de fleste av dere så er det jeg som har levert attestene til politiet, etter at dere har sendt meg utfylt skjema. Dette etter ønske fra politiet. For å lette arbeidet for politiet har jeg fått tilbake en fellesattest for alle dere. Det betyr at dere ikke ikke kan få signerte attester i retur. Skulle dere ha behov for attest i andre sammenhenger, kan jeg bekrefte at dere er «godkjente» ved forespørsel.
Med vennlig hilsen,
John Inge Norland, ungdomsleder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *